28 Ağustos 2015 Cuma

Instagram'ın Formatı Güncellendi

Instagram'dan büyük değişiklik. Gelen güncelleme ile artık Instagram'da yatay ve dikey fotoğraf, video paylaşabileceğiz. 

Bildiğiniz üzere Instagram, sadece kare şeklinde fotoğraf ve video paylaşımına izin veriyordu ve bu özelliği ile birlikte popüler olmuştu. Ancak şirket aldığı yeni kararla bu kare format zorunluluğunu ortadan kaldırdı!
Yayınlanan güncelleme ile gelen yenilik sayesinde artık yatay ve dikey boyuttaki fotoğraf ve videoları da paylaşabileceğiz. Formatlar arasında geçiş yapmak için ise sadece format değiştirme ikonuna basmamız yeterli.
Bu yenilik sayesinde şimdiye kadar çektiği fotoğrafları Instagram'a yüklemek için bu fotoğrafları kenarından köşesinden kırpmak zorunda kalan milyonlarca kullanıcı, artık özgür bir şekilde Instagram'a fotoğraf yükleyebilecek.
Bu devrimsel yeniliğin yanında Instagram için gelen güncelleme ile uygulamanın video filtreleri de yenilendi. Yenilenen filtreler sayesinde artık videolar daha sinematik ve gerçekçi görünecekler. Ayrıca bu video filtrelerine de artık isteğimize göre yoğunluk efekti verebileceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder