13 Ağustos 2015 Perşembe

BTSO Başkanı Yoğun Bakımda!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, dün gece saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. 

BTSO ve Burkay Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, 23.30 saatlerinde kalp rahatsızlığı şikayetiyle yakınları tarafından Bursa’da özel bir hastaneye götürüldü. Burada kontrolleri yapılan Burkay’a, kalp damar tıkanıklığı teşhisiyle anjiyo yapıldı.
Sabaha karşı 03.30 civarında biten ameliyatın ardından Burkay, yoğun bakıma alındı. 4 damarının değiştiği, sorunsuz bir ameliyat geçirdiği gelen bilgiler arasında.
24 saat yoğun bakımda kalacak olan Burkay’ın daha sonra normal odaya alınacağı, 3 günlük kontrolün ardından herhangi bir olumsuz gelişme yaşanmadığı takdirde evine gönderilebileceği öğrenildi.
Burkay’ın sağlık durumunun iyi olduğu, tedavisinin devam ettiği bildirildi. Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve Bursa iş dünyasının önemli isimleri de hastaneye gelerek, İbrahim Burkay'ın durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Burkay, Acıbadem Bursa Hastanesi’nde tedavi görüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder