18 Ağustos 2015 Salı

Hangouts Web Sürümü ile Karşımızda

Google'ın mesajlaşma hizmeti Hangouts, artık kendi web sitesine sahip. Google Hangouts web sitesi sayesinde artık daha kolay şekilde arkadaşlarınızla iletişim kurabilirsiniz.

Google’ın anlık mesajlaşma hizmeti veren platformu Hangouts, mobil çözümleri ile kullanıcılarına üst düzey bir deneyim sunuyordu. Sık sık güncellenen Hangouts uygulamasına yeni özellikler ekleniyor ve kullanıcı deneyiminde iyileştirmeler yapılıyordu. Ancak Hangouts’u tarayıcı üzerinden kullanmak bir tam anlamıyla bir işkenceydi.
Google, uzun bir süredir koruduğu sessizliğini bozdu ve Hangouts için bir web sitesi hazırladı. Daha önce Gmail üzerinden kullanılabilen ancak kullanıcı deneyimi bakımından başarısız olan Hangouts, yeni internet sitesi sayesinde mobil sürümlerindeki rahatlığı kullanıcılarına vadediyor. Hangouts web, oldukça şık arayüzü ile dikkat çekiyor.
Gmail hesabınız ile kullanabileceğini Hangouts’u dilerseniz mobil platformda dilerseniz de internet tarayıcınız üzerinden kullanabilirsiniz. Hangouts platformunun resmi web sitesine buradan ulaşabilir ve arkadaşlarınız ile anlık mesajlaşıp, görüntülü görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder