6 Ekim 2015 Salı

PAGDER Akredite Sınav Merkezi Oldu

PAGDER sektörümüzde personel belgelendirmesinde yetkili ülkemizdeki tek akredite sınav merkezi oldu.

Plastik sanayicilerinin eşsiz öngörüleriyle ülkemizde ilklerden biri olarak 1969 yılında kurulmuş Derneğiniz PAGDER, Plastik Enjeksiyon Üretim Elemanı ve Plastik Profil Üretim Operatörü (Ekstrüzyon) mesleklerinde, BELGETÜRK kuruluşu ile yapmış olduğu işbirliği neticesinde, TÜRKAK onaylı akredite belgelendirme imkânı kazanmıştır.
PAGDER, plastik sektörü için bir ilk niteliğinde olan bu akreditasyon ile bugün itibariyle TÜRKAK Akreditasyonlu Belgelendirme yapılabilir duruma gelmiş bulunuyor. (Belgelendirme ihtiyacı bulunan üyelerimiz PAGDER’den Selin PORTAKAL’a 444 20 85 | 119 telefon numarasından veya selin.portakal@pagder.org adresinden başvurabilir).
Bununla birlikte son aşama olarak Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) akreditasyon sürecinin de birkaç ay içinde tamamlanması beklenmektedir. Bu adımın da gerçekleşmesi ile PAGDER sınav merkezi MYK onaylı personel belgelendirme sınavları yapılabilecek ve siz değerli plastik sanayicilerimiz istihdam etmekte olduğunuz belgeli her personel için Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) prim desteği alabilir hale gelmiş olacaksınız.
PAGDER Plastik Sanayicisinin Derneği, sektörümüzün gelişiminin ve rekabet gücünün sürekliliğinin giderlerimizden tasarruf ve verimlilik artışından geçtiği bilinciyle, tüm gelişime ihtiyaç duyulan konulara eğilerek somut projeler üretmeye, sizlerin desteğiyle devam edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder