19 Ekim 2015 Pazartesi

Avrasya’nın En Büyük Fuarı İçin Geri Sayım Başladı

Bölgesinin her yıl düzenlenen en büyük fuarı olma özelliğini taşıyan Avrasya Ambalaj Fuarı için geri sayım başladı.

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) ve Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile Ambalaj Makinecileri Derneği (AMD), Etiket Sanayicileri Derneği (ESD), Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği (KASAD), Metal Ambalaj Sanayicileri Derneği (MASD), Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği (OMÜD)ve Sert Plastik Ambalaj Sanayicileri Derneği’nin (SEPA)desteklerini de alarak gücüne güç katan, bölgesinin her yıl düzenlenen en büyük fuarı olma özelliğini taşıyan Avrasya Ambalaj Fuarı, 22 - 25 Ekim 2015 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak.
Bu sene 21.’si düzenlenen Avrasya Ambalaj Fuarı’nda; her ürüne hayat veren ambalaj ürünlerine, ambalaj makine - ekipmanlarına ve gıda işlemeye yönelik çözümler bir arada sergilenecek ve birçok sektör; yatırımları ve ürünleri için çözüm bulacak. 42 ülkeden 1200’den fazla yerel ve uluslararası katılımcısı, 93 ülkeden 50 binin üzerinde nitelikli ziyaretçisiyle her yıl daha da büyüyen Ambalaj Fuarı; gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin çözüm arayışları ve yatırımları için bölgesinin en çok tercih edilen ticari buluşma noktası olmaya devam ediyor.
Güçlü Ortaklıklar, Uzun Vadeli ve Katma Değer Yaratan Yatırımlar
“2014 yılında; 93 ülkeden 50binin üzerinde ziyaretçiyi ve 42 ülkeden 1200 civarındaki katılımcıyı bir araya getiren Avrasya Ambalaj Fuarı; bu sene baskı teknolojileri alanında yepyeni ve özel bir bölüm olan printpack’i de kapsamına dâhil ederek; ambalaj sektörünün ve hizmet verdiği tüm endüstrilerin buluşma noktası olmaya devam edecek.
Avrasya Ambalaj Fuarı Tüm Ürün Gruplarını Kapsıyor
Avrasya Ambalaj Fuarı Grup Başkanı Berkan Öner; “Bu sene Tüyap fuar alanına gelen ziyaretçilerimiz, öne çıkan ürün grupları olarak; ambalaj ürünleri, tamamlayıcı ambalaj ürünleri, ambalaj makine-ekipman ve yan sanayi, printpack - baskı teknolojileri özel bölümü gıda-içecek-ilaç-kozmetik-gıda dışı tüketim ürünleri ve endüstriyel ürünlere yönelik ambalaj makineleri, gıda işlem makineleri (içecek ve sıvı gıda teknolojileri, et ve et ürünleri teknolojileri, DairyTech - süt ve süt ürünleri teknolojileri, yaş sebze meyve üretim teknolojileri, bakliyat işleme teknolojileri, soğutma ve lojistik teknolojileri) ve SweetTech – çikolata, şekerleme, bisküvi, kuruyemiş ve pastacılık teknolojileri makine ve ekipmanları özel bölümünü bulabilecekler. Tüm ürün gruplarını kapsayan fuarımızda, ziyaretçilerimiz; üretimden nihai tüketiciye ulaşacak ambalajı seçmede her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder