7 Ekim 2015 Çarşamba

Kompozit Sektörü Bu Zirvede Buluşuyor


Kompozit Sanayicileri Derneği organizasyonu olan Türk ve Bölgesel Kompozit Teknolojileri Sanayi ve Uygulamaları Sempozyumu ve Forumu sektör profesyonellerini İstanbul'da bir araya getiriyor.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Türk Kompozıt 2015 Kompozit Zirvesi 8-10 Ekim tarihlerinde İstanbul Gorrion Hotel’de gerçekleşecek.
Kompozit hammaddeleri, yarı ve ara ürünler, nihai ürünler, kompozit işleme teknolojileri, makine ve ekipmanlar, tüketim malzemeleri ve kompozit sanayicilerine hizmet veren kuruluşların yer alacağı Türk Kompozit 2015 etkinliğinde Dünya çapından İstanbul'da gelecek sektör profesyonelleri iki gün boyunca gerçekleştirilecek etkinlikle kompozit sektörü ile ilgili yenilik ve gelişmeleri takip ederken, gerçekleştirilecek sergi alanı ve workshop etkinlikleri ile katılımcıların ticari etkileşime girmeleri bekleniyor.
Kompozit Sanayicileri Derneği'nin organizasyonu ile gerçekleştirilen Türk Kompozit Zirvesi etkinliğinin Ana Sponsorluğunu Boytek Reçine firması üstlenirken, katılımcılar 60'ı aşan firmanın stantlarının kurulacağı fuayede kompozit sektöründeki firmaların ürün ve hizmetlerine erişim imkanı sağlayacak.
Tüm etkinliklere katılımın ücretsiz olduğu zirve ile ilgili detaylı bilgilere Türk Kompozit 2015 Zirvesi internet sayfası http://turk-kompozit.org/ üzerinden ulaşılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder