13 Ekim 2015 Salı

Esen Plastik Kent Expo’ya Katıldı

Kent Expo ve Uluslararası Sürdürülebilir Su Kongresi’nde Esen Plastik, kent altyapılarına sunduğu yenilikçi ürün gamıyla fuarın yıldızı oldu. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından organize edilen Kent Expo – 3. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı, “Su ve Atık Yönetimi” temasıyla 8-11 Ekim tarihlerinde kapılarını açtı.
Temiz ve atık su yönetimi ve altyapı çözümleri konusunda 40 yıllık tecrübesi ve geniş ürün yelpazesiyle Esen Plastik, fuarın en çok öne çıkan katılımcısı oldu. Fuar İzmir’de gerçekleşen Kent Expo’nun konuk ülkesi Macaristan’ın Dışişleri ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Petra Pana, Esen standını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte gezdi.
Petra Pana, Aziz Kocaoğlu ve Esen Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, Türkiye’de yalnızca Esen Plastik tarafından üretilen 3 bin milimetre çaplı cam takviyeli CTP borunun içinde hatıra fotoğrafı çektirdi. Salih Esen’den su yönetimi ve altyapıya dair ürünler hakkında bilgi alan Kocaoğlu ve Pana stanttan memnun ayrıldı.
Plastik sektörünün öncü kuruluşu olan Esen Plastik’in Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, “Kurulduğumuz günden bu yana artan bir bilinçle azalan su kaynaklarının korunması ve sürdürülebilir kullanımına, çevre ve insan sağlığına zarar vermeden su ve atık yönetiminin sağlanmasına dikkat çekmeyi hedefliyoruz. Çalışmalarımızı da daima bu yönde geliştiriyoruz. Türkiye’nin temeline tuğla koyan bir işi yapmanın bilinciyle bu tip organizasyonlarda yer alarak kentlerin gelişimine katkıda bulunacağız” şeklinde konuştu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder