3 Nisan 2015 Cuma

Fleksibıl Ambalaj Fuarı Kapılarını Açtı

CBpfFCnUMAAPx7J
Türkiye, son yıllarda Avrupa fleksibıl ambalaj üretimi ve pazarında en hızlı gelişen ülkelerden birisi konumunda. Bunun Sonucunda Avrasya’nın ilk ve tek Fleksibıl ambalaj fuarı olan Pack-İst sektörü bir araya getirdi.
Fleksibıl ambalaj sektöründe yer alan firmalar için markasal düzeyde gelişmek, pekişmek ve uzun vadede pazar payı mevzilerini geliştirmek isteyen firmaların bir güç birliği çatısı pozisyonuna gelen fuarda pek çok firma ürünlerini sergiliyor.
Bakioğlu Holding şirketlerinden Bak Ambalaj gıda, içecek ve kimyevi maddeler sektörlerine ürettiği film ürünleri ile fuarda yer alırken, Enternasyonel Gravür ise esnek Ambalaj, sigara ve ürün güvenliği sektörlerinin silindirleri de dahil olmak üzere geniş ürün gamını fuarda sergileyen firmalar arasında yer alıyor. Çok katlı polietilen film ürünleri ile fuarda yer alan Bareks Plastik'in yanı sıra Polibak Plastik ise BOPP ve CPP film ürünlerini fuarda sergileyen Bakioğlu Holding iştirakleri arasında.
Fuarda yer alan sektörün diğer öncü firmalarından olan Asaş Ambalaj, Elif Plastik, Korozo, Naksan, Polinas, Süper Film stantlarında ziyaretçilerini ağırlayan firmalar arasında.
İstanbul Fuar Merkezi (İFM) ‘de 2-5 Nisan 2015 tarihlerinde  ziyaretçilerine açık olacak PACK-IST Fleksibıl Ambalaj Fuarı; 10:00 - 19:00 (5 Nisan'da 10:00 - 18:00) saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder