28 Nisan 2015 Salı

Plastikçilerin Başucu Kitapları Çıktı

Plastik işleme teknikleri el kitabı, plastik sektörü için çok dilli sözlük ve Dünya Plastik Atlası-Amerika cildi çıktı.

PAGDER Plastik Sanayicileri Derneği, dış ticaret odaklı çalışmalar, sektörel sorunlar kadar sektörün eğitim ve bilgi altyapısının gelişimine de katkı üretmek için çalışmalar yürütüyor.
Bu çalışmalar kapsamında 2015 yılının ilk çeyreğinde “Plastik İşleme Teknikleri El Kitabı” “Plastik Sektörü için Çok Dilli Sözlü" ve “Dünya Plastik Atlası-Amerika” olmak üzere sektörümüze üç adet önemli teknik yayın sunuldu.
“Plastik İşleme Teknikleri El Kitabı” içerisinde plastik işleme teknikleri hakkında genel bilgiler ve plastik işlemede karşılaşılan sorunlara yönelik çözüm önerileri, “Plastik Sektörü İçin Çok Dilli Sözlük” içerisinde plastik ve plastik işleme makinaları sektöründe yaygın olarak kullanılan kelimelerin ve terimlerin Türkçe, İngilizce, Almanca, İtalyanca ve Fransızca olmak üzere küresel anlamda kabul görmüş 5 ana dilde çevirisi yer almaktadır. “Dünya Plastik Atlası-Amerika” cildi ise Türkiye plastik sektörünün hangi pazarlarda önemli bir performans sergilediğini, hangi pazarlarda performansının düşük olduğunu ve hangi ürünlerin hangi pazarlarda rekabetçi olabileceklerini geniş bir yelpazede analiz etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder