17 Nisan 2015 Cuma

Türkiye'de Foursquare

CCxpGG-VIAA_NqO
Foursquare gününde Foursquare'in Türkiye'deki kullanıcı kitlesini özetleyen bir infografik paylaşıldı. İşte Türkiye'de Foursquare kullanıcıları ve uygulamanın durumu.
Geçtiğimiz gün hatırlayacağınız gibi bir infografiği sizlerle paylaşmıştık. Linkedin için Publik tarafından hazırlanan infografikte, Linkedin'in Türkiye'deki kullanıcı kitlesi hakkında çeşitli bilgiler yer alıyordu.
Bu sefer Linkedin'in yanı sıra Foursquare'in de Türkiye iş ortağı olan PublikFoursquare'in Türkiye'deki kullanıcı kitlesi hakkında çeşitli bilgiler verdi.
16 Eylül'ün yani bugünün Foursquare günü olması nedeniyle yayınlanan infografikte, Türkiye'de 7.2 milyon Foursquare kullanıcısının olduğu görülüyor.
Foursquare kullanıcıları, yemeyi seviyor!
İnsanların en çok ziyaret ettikleri yerler, tabi ki kafeler ve restoranlar olurken, ikinci sırada en çok ziyaret edilen yerler ise, tahmin edebileceğiniz gibi kullanıcıların evleri oluyor. Listenin devamında ise insanların gün içinde çoğunlukla ziyaret ettiği, AVM'ler, otobüs durakları, hava alanları, üniversiteler ve hastaneler var.
Kullanıcıların hoşlandıkları yerler arasında da en çok yeme içme ortamlarının yer alması dikkat çekmekte.
Turkcell ve Turkish Airlines, yine listenin başında
Foursquare kullanıcılarının en çok yediği yiyecekler arasındaysa, Türk yemekleri tabi ki birinci sırada, onun hemen ardında ise fast food ve deniz mahsulleri yer alıyor.
Geçtiğimiz gün paylaştığımız Linkedin'de en çok takip edilen Turkcell ve Turkish Airlines, Foursquare'de de en çok takip edilen markalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder