17 Nisan 2015 Cuma

Galaxy S6 Beklentinin Üstünde

CCxsAFGUkAAvMHv
Galaxy S6 ve kavisli ekranlı kardeşi Galaxy S6 Edge, Samsung'un yüzünü güldürüyor. Güney Koreli şirket, her iki model için planladıklarından daha yüksek taleple karşılaştıklarını açıkladı.
Mart ayı başında gerçekleşen Dünya Mobil Kongresi 2015'te tanıtımı gerçekleştirilen Galaxy S6 ve Galaxy S6  Edge modelleriSamsung'u sevindirmeye devam ediyor. İlk satışa çıktıktan sonraki ilk haftada 20 milyon ön sipariş adetine ulaşan cihazlara gösterilen ilgi Güney Koreli şirketi memnun etmiş görünüyor.
Talep beklentilerden çok daha yüksek
Reuters'ın haberine göre, Samsung'tan yapılan resmi açıklamada Galaxy S6 ve kavisli ekranlı türevi Galaxy S6 Edge için oluşan talebin şirketin planlarından çok daha fazla olduğu vurgulandı. Talebin kısa vadede zorluk yaratabileceği belirtilirken, dünya çapındaki müşteri taleplerinin karşılanması için her türlü kaynağın kullanılacağına dikkat çekildi.
Olumlu etkiler yılın ikinci yarısında
Samsung'un yeni amiral gemilerine gelen yüksek talebin şirket için olumlu olsa da, stok sıkıntısı yaratması halinde tüketicilerin tercihlerinin değişkenlik gösterebileceği de yapılan değerlendirmeler arasında. Pazar araştırma şirketleri, Galaxy S6 ve S6 Edge'in şirketin finansal durumuna ancak yılın 3. ve 4. çeyreklerinde olumlu katkı sağlayabileceğini belirtiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder