24 Nisan 2015 Cuma

Türkiye İMSAD Yapı Fuarı’nda Boy Gösterdi

CDWbGYuW8AAv6qJ
Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), bu yıl 38’incisi düzenlenen Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’a katıldı.
Türkiye inşaat sektörünün yeni bir yol haritasına ihtiyacı olduğunu belirten Türkiye İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile önümüzdeki yakın dönemde düzenleyeceğimiz Çalıştay, bu konuda atılacak önemli adımlardan birisi olacak” diye belirtti.
Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), bu yıl 38’incisi düzenlenen Yapı Fuarı -Turkeybuild İstanbul’a, 50 sanayici ve 10 sektör derneği olmak üzere toplam 60 üyesiyle katıldı. 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda Türkiye İMSAD, ulusal ve uluslararası ziyaretçilerini 7’nci salon ve 114 no’lu standında ağırlıyor.
Yapı Fuarı’nı inşaat malzemeleri sektörünün bölgedeki en büyük buluşma ve iş platformu olarak nitelendiren Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, ulusal ve uluslararası içerikteki etkinlikleri, yeni iş fırsatları ve ticari bağlantılar kurmaya imkan sağlayan platformları ile fuarın sektöre ivme kazandırdığını belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder