22 Nisan 2015 Çarşamba

Sanayi Ürünleri Almanya’da Anlatıldı

CDLdtj1WAAE3_or
Eskişehir Sanayi Odası (ESO) dünyanın en önemli sanayi fuarı konumunda olan ve Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen Messe Uluslararası Sanayi Fuarı’na iş heyeti organizasyonu düzenledi.
13-17 Nisan tarihleri arasında ESO Üyelerinin katıldığı fuarda Eskişehirli sanayiciler 30’a yakın ikili iş görüşmesi de gerçekleştirdi.
Fuarın Avrupa pazarında yer alma ve en son teknik bilgi ile becerileri görme fırsatı sunduğunu ifade eden ESO Başkanı Savaş M. Özaydemir, “Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında yabancı firmalar ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştiren sanayicilerimiz ticari ve teknolojik işbirliğine yönelik adımlar attılar. Fuarda ayrıca Volkswagen fabrikasına bir teknik gezi düzenlendi. Yine endüstriyel teknoloji alanında önemli yeri olan FESTO standında ‘Geleceğin Teknolojileri’ konulu özel bir sunum ESO heyetine yapıldı” dedi.
Bu yıl ki fuarın ana temasının Endüstri 4.0 kavramı ve makineden makineye iletişim olarak belirlendiğini söyleyen Özaydemir, fuara bu yıl 6 bin 500 firmanın stant ile 220 bin kişinin de ziyaretçi olarak katıldığını, toplam 70 ülke içerisinde en çok katılım gösteren ilk 5 ülke, yüzde 56’lık oranla Almanya, Hindistan, Türkiye, İtalya ve Çin olduğu bilgisini verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder