17 Nisan 2015 Cuma

KOSGEB'den Uyarı

CCyj2lDWAAA084u
KOSGEB Başkanı Biçer, kendisini KOSGEB yetkilisi gibi tanıtıp, insanlardan nemalanan kişiler olduğunu belirtti, vatandaşların bu konuda daha dikkatli olmalarını istedi.
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme İdaresi Başkanı (KOSGEB) Recep Biçer, "KOSGEB desteği için '3-5 bin lira masrafımız olacak şu hesaba bu parayı yatırırsanız, 1 hafta sonra krediniz hazır' diye fırsatçılık yapan kötü niyetli insanlar var. KOSGEB'e ulaşmak isteyen vatandaşların, resmi kanalları kullanmalarını rica ediyoruz" dedi.
Biçer, 2010 yılından bu yana 70 bin işletmeye yaklaşık 1,2 milyar liralık destek sağladıklarını ifade etti. Bu kaynaktan faydalanmak isteyen kötü niyetli kişiler de olduğunu belirten Biçer, kendisini KOSGEB yetkilisi gibi tanıtıp, insanlardan nemalanan kişiler olduğunu söyledi. Bu konuda çok sayıda şikayet aldıklarını anlatan Biçer, "İşletmeleri arayıp, 'Biz KOSGEB temsilcisiyiz, size kredi sağladık, şu belgeleri hazırlayıp bize verirseniz, biz sizin adınıza müracaat edip şu kadar para, destek alacağız' şeklinde bu işi fırsata dönüştürmek isteyen insanlar var" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder