21 Nisan 2015 Salı

Hayat Kimya Yerel Zincirlerle Buluştu

CDGIySJUgAEY_wE
Hayat Kimya, perakende sektörünün en önemli etkinliklerinden Yerel Zincirler Buluşuyor 2015 Fuarı’na katılarak ev bakım, hijyen ve temizlik kağıtları kategorilerindeki marka ve ürünlerini sergiledi. 
Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından 15-16 Nisan tarihleri arasında bu yıl 7’ncisi düzenlenen ve hızlı tüketim sektörünü bir araya getiren Yerel Zincirler Buluşuyor 2015 Fuarı’nda Hayat Kimya, Bingo, Molfix, Molped, Papia ve Familia markalarının yanı sıra yetişkin bezi kategorisindeki markası Joly ile yer aldı. 
Yerel zincirlerin hızlı tüketim sektörü açısından önemini değerlendiren Hayat Kimya Satış Direktörü Zeki Armağan, yerel zincirlerin tüketici alışkanlıklarındaki değişimlerin hızlı bir şekilde izlenebilmesinde büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, “Yerel zincirler, tüketicilerdeki yeni taleplerin ve beklentilerin belirlenmesinde ciddi bir rol oynuyor. Bu sayede yeni trendleri izleyebildiğimiz gibi yeni olanakları da görmüş oluyoruz” dedi. 
Sektörü bir araya getiren Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarı’nın sektör içi işbirliği kanallarının güçlendirilmesindeki işlevine dikkat çeken Armağan, “Bu organizasyonlar sektöre daha dinamik bir yapı kazandırırken, sunduğu işbirliği olanakları sayesinde ülke ekonomisine de katkı sağlıyor. Bu nedenle böyle bir organizasyonda yer almak bizler için ve sektörün geleceği için büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder