29 Nisan 2015 Çarşamba

Körfez Plastik ve Polimer Fuarında Yerinizi Alın

Ortadoğu Bölgesi içerisindeki Ana petrol endüstrisi, yeni teknolojiler ortaya çıktıkça ve yeni küresel piyasalar açıldıkça hızlı bir şekilde gelişiyor.
Plastik dönüştürme şirketlerinin sayısının en yüksek olduğu ülkelerin Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri olması nedeniyle, polimerlere ve reçinelere ilişkin yeni ürün geliştirme ve uygulamalarında ciddi bir potansiyel bulunuyor ve bu potansiyel ve gelişmiş makine ve teknolojileri gerekli kılıyor. Bu da Abu Dhabi'de 8 - 10 Eylül 2015 arasında gerçekleştirilecek olan Körfez Plastik ve Polimer Şovunu (GPPS) piyasadaki potansiyellerden faydalanmak için ideal bir ortam haline getiriyor.
An itibariyle KİK (Körfez Arap Ülkeleri İşbirliği Konseyi) içerisindeki polimer satışları 23.8 Milyar Dolar civarında ve bu rakam yılda yüzde 20'nin üzerinde bir hızla artış gösteriyor. Bu da bölge içerisindeki endüstrinin ve, KİK içerisinde iş yapmayı hedefleyen tedarikçilerin piyasa potansiyelinin büyük ölçekte olduğunu ortaya koyuyor.
Önümüzdeki beş yıl boyunca KİK içerisinde üretilen polimer ürünlerinin sayısı iki katına çıkacakken, 2018 itibari ile KİK içerisindeki toplam polimer kapasitesinin 35.9 milyon tona ulaşması bekleniyor. Aynı dönemde, ek olarak 11.3 milyon tonluk polimer kapasitesi devreye girecek ve bunun yüzde 22'si yeni ürünlerden olacaktır.
Bölgede artan taleplerin hızına yetişmek için, bölgenin en çok beklenen plastik ve polimer endüstrisi fuar olan GPPS, Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti olan Abu Dhabi'de gerçekleştirilecek ve Körfez Plastik Boru Akademisi, Plastik Mühendisleri Topluluğu, Mısır Plastik İhracatçılar ve İmalatçıları Birliği ve AmCham Abu Dhabi tarafından resmi olarak desteklenmektedir. Bu fuar 8 - 10 Eylül 2015 tarihlerinde Abu Dhabi Ulusal Fuar Merkezi'nin (ADNEC) görkemli ve özel Fuar alanında gerçekleştirilecek olup, plastik hammaddesi, makine, ekipman ve mamul ürünleri tek çatı altında bir araya getirme misyonunu üstlenmektedir. Bu sergide ayrıca endüstrinin bu yanındaki artan taleplere cevap vermek adına, sürdürülebilir, ayrıştırılabilir plastikler üzerine odaklanılacaktır.
GPPS, Hindistan, Türkiye, Mısır, Suudi Arabistan, ABD, Birleşik Krallık, İtalya, Almanya, Tayvan, Çin, Birleşik Arap Emirlikleri ve çok daha fazla ülkeden küresel misafirler ağırlayacak. GPPS'in bu muazzam pazarın ihtiyaçlarını kapsadığından emin olmak için, fuar yedi özel ürün bölgesine ayrılmıştır:
1.      Plastik Konvertörler;
2.      Makineler, Laboratuvar ve Kontrol Ekipmanları;
3.      Polimerler ve Materyaller;
4.      Baskı Çözümleri;
5.      3B Baskı;
6.      Geri dönüşüm;

7.      Ambalajlama ve Boru Tesisatı için Plastik Ürünler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder