11 Nisan 2015 Cumartesi

Bu Hafta Sonu Automechanika İstanbul’u Gezin

CCTKx1RUkAAYHBl
Automechanika İstanbul otomotiv sektörünü TÜYAP Fuar Merkezi'nde bir araya getirdi.
Automechanika İstanbul bu yıl da rekor sayıda katılımcı ve ziyaretçiyle 14 salonda toplam 40.516 metrekarelik alanda yurtiçi ve yurtdışı 41 ülkeden 1700'e yakın şirketi ağırlamaya devam ediyor.
Automechanika İstanbul 2015 fuarının açılış törenine ; Frankfurt Belediye Başkanı Peter Feldmann, Messe Frankfurt Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyesi Detlef Braun, Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Alexander Kühnel, Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dudaroğlu ve Otomotiv Yenileme Pazarı Geliştirme Derneği (OYPG) Yönetim Kurulu Başkanı A. Mesut Urgancılar konuşmacı olarak katıldı. 
Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Alexander Kühnel  9. kez düzenledikleri Automechanika İstanbul'un her yıl sektörel düzeyde ulusal ve uluslararası imalatçı, yatırımcı ve satın almacıları bir araya getirdiğini ve yeni iş anlaşmalarına imza atılan global bir platform oluşturduğunu belirtti.
TAYSAD, fuarı desteklemeye devam edecek
TAYSAD Başkanı Mehmet Dudaroğlu ise; "Ülke ihracatının yüzde 5'ini, sektör ihracatının yüzde 36'sını üyelerimiz gerçekleştiriyor. 140 binin üzerinde istihdam sağlıyoruz" diye belirtti. Sektörün bugün gelinen noktada, bir aracın yaklaşık 80-85'ini üretebilecek durumda olduğunu anlatan TAYSAD Başkanı Dudaroğlu, otomotiv yan sanayicilerinin giderek dünyaya entegre olduklarını ifade etti. Automechanika fuarını 1980'li yılların başından beri desteklediklerini ve giderek artan bir büyümeyle fuarlarda yer aldıklarını ifade eden Dudaroğlu, "Otomotiv tedarikçilerimizin yurtdışına açılmasındaki ilk kapıyı açan fuar, Automechanika fuarı olmuştur. Bu yüzden fuarı her zaman destekledik ve desteklemeye de devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Fuar 09-12 Nisan tarihleri arasında saat 10.00-18.00 arasında gezilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder