11 Nisan 2015 Cumartesi

Türkplas’tan Araçlara Sihirli Dokunuş

CCSztAHUIAAOxO2
Türkplas Otomotiv, araç iç dizaynı ve iç malzemelerin ve koltuk üretiminin yanında şimdi de ısıtma ve soğutma sistemlerine başladı.
Türkplas araç içi verdiği hizmetlere bir yenisini ekleyince gelen taleplere yetişmek için; yatırımlarını artırmaya başladı.
Türkplas,30 yıllık araç dizaynı  tecrübesiyle genişlettiği ürün yelpazesi için Küçükbalıklıdaki yeni üretim tesisinde faaliyetlerini sürdürüyor. Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Mercedes Sprinter ve Renault Master gibi ticari araçları panelvan olarak teslim alan ve onları birer servis aracına dönüştüren Türkplas Otomotiv, artan taleplere cevap verebilmek amacıyla kapasite artırdı.
Ayda ortalama 75 ara için; cam açma, koltuk televizyon montajı gibi işlemleri de gerçekleştiren Türkplas, Günter markası ile koltuk, Airplas markasıyla da klima üretimi yapıyor. Türkplas Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Tahsin Erdem, araç dizaynında kullandıkları malzemelerin yüzde 80'ini kendi bünyelerinde ürettiklerini söyledi. Erdem, "Araç iç dizaynı konusunda bizim pozisyonumuzda başka bir firma yok. Meslektaşlarımız hazır alıp sadece montaj yaparken, biz koltuk, plastik, klima gibi ana parçaları hem üretiyor hem montajını yapıyoruz. Servis araçları başta olmak üzere ambulans ve polis aracı gibi spesifik konularda da hizmet veriyoruz"  şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder