9 Nisan 2015 Perşembe

Scotch-Brite ile Tertemiz Evler Mutlu Kareler

CCInCQxWEAAbg82
Temizlik ürünlerinin yenilikçi markası Scotch-Brite™ baharın yaklaşmasıyla beraber, tüketicilerini temizlik sonrası mutluluklarını yansıtan fotoğraflarını paylaşmaya davet ediyor. 
Facebook sayfasında paylaşılacak fotoğraflar arasında en fazla beğeni alan 100 fotoğraf sahibi “Scotch-Brite Bahar Temizliği Paketi” kazanıyor.
Komple ev temizliği için yeni ve pratik çözümler geliştiren, 3M’in temizlik ürünleri pazarındaki yenilikçi ve lider markası Scotch-Brite, bahar temizliğine hazırlananlar için yepyeni bir kampanya başlattı. “Tertemiz evler, mutlu kareler” kampanyasında Scotch-Brite, temizlik sonrası mutluluğu ve sevgiyi yansıtan fotoğraflarını çekip “Temizlik Ne Rahat” facebook sayfasında paylaşanlar arasından fotoğrafı en çok beğenilen 100 kişi, “Scotch-Brite™ Bahar Temizliği Paketi” kazanıyor.
 “Temizlik Ne Rahat” sloganıyla temizliği rahat ve keyifli hale getirmeyi amaçlayan Scotch-Brite™’ın yeni kampanyası çerçevesinde düzenlenen yarışmada, Scotch-Brite ürünlerini kullanırken çekilen fotoğraf karelerini 1 Nisan – 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında facebook üzerinden www.facebook.com/temizliknerahat adresinden paylaşan ve en fazla beğeni alan 100 kişi bahar temizliği döneminde, Scotch-Brite™ süngerleri ve temizlik bezleri ürünlerinden oluşan “Bahar Temizliği Paketi” kazanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder