16 Nisan 2015 Perşembe

Pamuğun Kalbine Yolculuk

CCswWFKUUAEj1l_
Bitki koruma alanında sunduğu etkin çözümlerle dünyanın seçkin Ar-Ge firmaları arasında yer alan Dow AgroSciences’ın pamuk tarımına özel geliştirdiği Transform 500WG için hazırlanan lansman kampanyası başlıyor.
“Verim Kaybı Yok! Zararlı Yok! Transform’un Alternatifi Yok!” sloganından hareketle başlatılan lansman kampanyası kapsamında, Türkiye’de pamuk tarımının merkezi olan bölgelerde sıra dışı etkinlikler gerçekleştirilecek. Verimli pamuk üretiminin yeni aktörü olan Transform 500WG, pamuğun ustalarıyla buluşacak.
Dow AgroSciences’ın pamuk üretiminde ciddi kayıplara neden olan yaprak bitleri ve beyazsineklerle mücadele için geliştirdiği son teknoloji ürünü böcek ilacı Transform 500WG için özenle hazırladığı lansman kampanyası başlıyor. “Verim Kaybı Yok! Zararlı Yok! Transform’un Alternatifi Yok!” sloganıyla akıllara kazınacak olan lansman kampanyası kapsamında, Türkiye’nin pamuk tarımıyla adından söz ettiren bölgelerinde “Transform ile Pamuk Ustaları Buluşuyor” etkinlikleri düzenlenecek. Etkinlikler boyunca pamuk üreticilerine Transform 500WG’nin pamuk tarımında yarattığı eşsiz avantajlar aktarılırken, özel gösteriler ve sürpriz hediyelerle de üreticilerin unutmayacakları bir program geçirmeleri sağlanacak.
Transform 500WG’nin yolculuğu başlıyor
Pamuk üreticilerinin en büyük yardımcısı olmaya aday yeni böcek ilacı Transform 500WG, yaprak bitleri ve beyazsineklerle mücadele etmek için alışılmışın dışında yeni bir keşif. Sahip olduğu eşsiz etki mekanizması sayesinde hem uzun süreli etkin bir koruma sunarken, hem de tavsiye edilen düşük kullanım dozlarında dahi mükemmel bir etki sağlıyor. Transform 500WG ile artık pamuk tarımının baş düşmanı olan yaprak bitleri ve beyazsineklerle mücadele etmek çok daha kolay. Bu üstün özellikleri pamuğun ustalarıyla da paylaşmak ve gelecekte en yakın dostları olmaya aday Transform 500WG ile üreticileri tanıştırmak isteyen Dow AgroSciences, Türkiye’nin birçok noktasında etkinlikler düzenliyor.
“Transform ile Pamuk Ustaları Buluşuyor” etkinliklerinin ilki 17 Nisan’da Aydın-Söke’de düzenlenecek. Dow AgroSciences’ın uzman ekibi Sökeli pamuk üreticilerini Transform 500WG’nin nitelikli özellikleriyle tanıştıracak. Ardından; sırayla 21-22 Nisan’da Şanlıurfa’da, 24 Nisan’da Diyarbakır’da, 27 Nisan’da Hatay’da ve son olarak 29 Nisan’da Adana’da etkinlikler organize edilecek. Her durakta 10.00 – 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler Transform 500WG’nin ürün lansmanıyla başlayacak. Her bölgede uzman Dow AgroSciences yetkililerinin yapacağı bilgilendirmelerle, üreticiler hem Transform 500 WG hem de pamuk tarımıyla ilgili merak ettiklerinin cevabını bulacak.
Üreticiler eğlenirken öğrenecekler
Etkinliklerin en heyecanlı dakikaları, Transform 500WG için özel olarak tasarlanan ve Türkiye tarım sektöründe bir ilk olan “Böcek Avcısı” oyunu oynandığı sırada yaşanacak. Farklı ve renkli bir lansman kampanyası olacağına inandıklarını söyleyen Dow AgroSciences Genel Müdürü M. Barış Pehlivan “Etkinlik alanına kurulacak olan dev ekranda Böcek Avcısı oyununu oynayacak olan üreticiler, tarlalarında görmek istemedikleri pamuk zararlılarına meydan okuyacaklar. Yine bu dev ekranda Transform 500WG ve Isoclast aktif maddesi ile ilgili videolar da paylaşılacak ve üreticilerimiz sunduğumuz teknoloji hakkında daha fazla bilgi sahibi olma imkanına kavuşacaklar. Aynı zamanda Transform 500WG’nin resmi internet sitesi olan pamukilaci.com; hem ürünümüz hem de pamuk tarımı hakkında faydalı bilgiler içeren bir kaynak sunuyor olacak” diyor. Pamuk tarımı için devrim niteliğindeki bu teknolojiyi ülkemize sunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Pehlivan “Etkinlik alanına gelen ziyaretçiler keyifli zaman geçirecekler ve aktivitelere katılabilecekler. Aynı zamanda kurulacak olan fotoğraf standında çekilen fotoğraflar anında basılarak üreticilere sunulacak. Bu sayede üreticiler “Transform ile Pamuk Ustaları Buluşuyor” etkinliklerinde geçirdikleri eğlenceli ve öğretici zamanı her daim kendilerine atırlatacak olan bir hatırayı da beraberlerinde götürebilecekler” şeklinde konuşuyor.
Dow AgroSciences, pamuk üreticilerinin kullanımına sunduğu yeni böcek ilacı Transform 500WG ile tanışmak isteyen tüm pamuk üreticilerini, Türkiye’nin farklı noktalarında organize edeceği etkinliklere davet ediyor. Etkinliklere katılan tüm üreticiler; “Verim Kaybı Yok! Zararlı Yok! Transform’un Alternatifi Yok!” sözünü deneyimleme ve pamuk üretimi süresince yaşadıkları en önemli sorunlardan olan yaprak bitleri ile beyazsineklere karşı yaptıkları mücadeleyi kazanmalarını sağlayacak en etkili yöntemle tanışma fırsatı yakalıyor. İki hafta boyunca Türkiye’nin farklı noktalarında düzenlenecek “Transform ile Pamuk Ustaları Buluşuyor” etkinlikleri, üreticilere yalnızca Transform 500WG’yi değil, Dow AgroSciences’ın uzman ekibinden pamuk tarımına dair tüm ayrıntıları da öğrenme fırsatı sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder