16 Nisan 2015 Perşembe

Bakan Işık PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Resmi Açılışını Yapacak

CCs08MiUEAAFlD5
T.C Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Küçükçekmece PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin resmi açılışını gerçekleştiriyor.
PAGEV tarafından Türk plastik sektörü temsilcilerinin katkıları ve destekleri ile hayata geçirilerek Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilen Küçükçekmece PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin resmi açılışı T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın onurlandıracağı tören ile 18 Nisan 2015 Cumartesi günü saat: 10.30’da gerçekleştirilecek.  
PAGEVYönetim Kurulu Başkanı Yavuz Eroğlu’nun hoşgeldiniz konuşması ile başlayacak tören T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın açılış konuşması ile devam edecek.Küçükçekmece PAGEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin resmi açılış törenini takiben PAGEV Olağan Genel Kurul Toplantısının açılışı da yine Sayın Fikri Işık tarafından yapılacak.
PAGEV Olağan Genel Kurulu ana gündem maddeleri arasında; sektörün yakından takip ettiği, yerli oyuncak endüstrisinin ithal oyuncaklara karşı korunması yönünde atılan adımların değerlendirmesi de yer alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder