30 Temmuz 2015 Perşembe

Polikarbon Kaplamalı Yeni Lumia mı Geliyor?

Yeni Lumia telefonuna ait olabilecek görseller sızdırıldı. Yeni Lumia polikarbon kaplama, Snapdragon 810 işlemci ve 5.2 inç Full HD ekranla gelebilir.

Çok yakında olmasa da üst düzey yeni bir Windows Phone'un geleceği biliniyor. Şu sıralar gelen bilgiler sadece söylentiden ibaret olsa da internete düşen görseller yeni Lumia'ya ait olabilir.
Sızan görsellerde kalın butonlarıyla Lumia 735'e çok benzeyen polikarbon kaplamalı bir cihaz görüyoruz. Ancak diğer yandan kamera dizaynı ile cihazın Lumia 1020'ye de benzediğini söyleyebiliriz. Görsellerin yanında gelen diğer bilgi ise cihazın 5.2 inç Full HD ekrana ve Snapdragon 810 işlemciye sahip olduğu yönünde.
Lumia 940 sızdırıldı mı?
Cihazın adının ne olacağı merak konusu iken görseller Lumia 940'ın iddia edilen tasarımına oldukça benzemesine rağmen cihazın işlemcisi Lumia 940 için söylenenden farklı. Lumia 930'un metal kasalı olduğunu da göz önüne alırsak Microsoft'un Lumia 930'un üst modelinde geri adım atmayacağını tahmin edebiliriz.
Görsellerde dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise cihazın ön ve arka kısımlarında Nokia logosunun yer alması. Kullanılan kasa eski bir Nokia telefonuna ait olabilir ve yeni donanımların test edilmesi için bu eski kasa kullanılmış olabilir. Bu polikarbon kasalı cihazın gizemi yakında gelecek resmi bir duyuru ile açığa çıkabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder