24 Haziran 2015 Çarşamba

Plastik Sektörüne Yeni Mezunlar Geliyor

Kocaeli Üniversitesi Köseköy Meslek Yüksek Okulu’nun çeşitli bölümlerinden mezun olan öğrenciler kep giydi, diplomalarını aldı.

KOÜ Köseköy Meslek Yüksek Okulu’nun Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Biyomedikal Cihaz Teknolojisi, Gıda Teknolojisi, Lastik ve Plastik Teknolojisi, Kimya Teknolojisi ve Makine, Resim ve Konstrüksiyon programlarından mezun olan öğrencilerin mezuniyet töreni KOÜ Umuttepe Yerleşkesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Bu yıl 400 genç yeni yaşama uğurlandı.
Mezuniyet törenine Rektör Danışmanı Prof. Dr. Burcu Candan, Köseköy MYO Okul Müdürü Doç. Dr. Erdoğan Tarcan, protokol üyeleri, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı. Öğrenciler adına Köseköy MYO Okul Temsilcisi Özge Atik kısa bir konuşma yaptı. Atik, “2013 yılında başlamış olduğumuz öğretim yılının sonuna geldik. Bugün sevinci ve hüznünü bir arada yaşıyoruz. Arkadaşlarımızdan ve bizi eğiten hocalarımızdan ayrılırken hüznü ve gururu yaşıyoruz. Bizi bu günlere değerli hocalarımıza, maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ailelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder