18 Haziran 2015 Perşembe

Jokey’den Yepyeni Ambalaj Serisi

Türkiye’de 1997 yılından bu yana faaliyet gösteren dünyanın lider enjeksiyon ambalaj üreticisi Jokey Plastik, shaker makineleri için ürettiği ideal yuvarlak ve oval biçimli dayanıklı ambalaj serisini piyasaya sundu.

Yapı kimyasalları endüstrisinin gereksinimlerini kusursuz bir biçimde karşılayan yeni oval JET+ ve yuvarlak şekilli muadili JETO+ boya, vernik veya sıva gibi ağır ürünleri emniyetli bir şekilde ambalajlama imkânı sunuyor.  Dayanıklı ve kompakt tasarımı ile ağır mekanik yüklerle kolayca başa çıkabilen JET+ ve JETO+ Türkiye piyasasına özel, kapak dayanımı ve kapak atmalarına karşı güçlendirilmiş çift kenar sistemi ve de shaker makinelerinde mükemmel sonuç garantisi sunan 18 litrelik kapasitesiyle rakiplerinden sıyrılıyor.
Shakerda % 100 Sızdırmazlık
Yaratıcı kapak kenar sistemi sayesinde, orta ağırlıktaki kovalara shakerda daima güvenilir sızdırmazlık sağlayan JET+ ve JETO+  shaker için 3x3 dakika garantisi veriyor. Boya dolumu için özel geliştirilen seride özellikle yüksek dayanımlı, shaker-tinting uygulamalarında kusursuz sonuç alınıyor. Çalkalandığında geriye boya kalıntısı bırakmayan segmentsiz alt kapağı ile JET+ ve JETO+ mükemmel bir renk karışımı elde edilmesine de yardımcı oluyor.
Güvenli ve Elverişli
Kapaktaki uyarlanabilir yerleşik segmentleri sayesinde üzerine yerleştirilen kovayı güvenilir şekilde emniyete alan JET+ ve JETO+’nın boyutları, euro paletlerle tam olarak eşleşiyor ve bu da kovaların palet kenarlarından taşmamasını sağlıyor.
Yenilikçi ergonomik yapıları ile taşınabilirliği en üst seviyeye çıkaran ve palet üzerinde stabil kalan konteynerler ile nakliye sırasında kaza tehlikesini azaltan JET+ ve JETO+, farklı hammaddelerden daha esnek ya da sert çift enjeksiyon teknolojisi ile üretilen kulpları sayesinde kulp dayanım imkanlarını da arttırıyor. Kapağa uygulanabilen emboss işlemi ile ayrıca ambalaj farklılaştırılabiliyor.
Baskı yapmaya müsait kova yapısı ile uygun ofset metodundan, gösterişli kalıp içi etiketlemeye kadar dekorasyon anlamında da çeşitli seçeneklerle geliştirilebilen JET+ ve JETO+, UV laklı IML etiket uygulaması ile de dolum ürününü UV ışınlarından koruyup, yapısının bozulmasını da engelleyecek.
Çok sayıda aksesuar alternatifi, geniş hacim yelpazesi ve %100 sıvı geçirmezliği ile JET+ ve JETO+, boya ve yapı kimyasalları için ideal bir seçenek olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder