25 Haziran 2015 Perşembe

Fenerbahçe'ye Yıldız Yağmuru

Transferi Kjaer ile açan, ardından Şener'i bitiren Fenerbahçe, uzun süre önce anlaşma sağladığı Süper Lig'in Gol Kralı Fernandao'yu da İstanbul'a getirdi.

Sarı-Lacivertli taraftarların büyük bomba Nani için heyecanlı bekleyişi de sürüyor. Portekizli'nin de birkaç gün içinde Türkiye'ye ayak basması bekleniyor.
Fenerbahçe, transfer sezonuna kelimenin tam anlamıyla damgasını vurdu.
Suskun günleri geride bırakan, taraftarına her yeni gün için bir heyecan fırtınası yaşatan Sarı-Lacivertliler, sezonun flaş ismiŞener Özbayraklı imzayı attığı sırada Fernandao’yu da İstanbul’a getirdi. Uzun zaman önce anlaşma sağlanan ve Bursaspor formasıyla geçen sezon Gol Kralı olan Brezilyalı’nın bugün sağlık kontrolünden geçeceği ve hafta başından önce imzayı atacağı bildirildi.
Pereira çok istiyor
Kjaer, Şener ve Fernandao isimleri elbette taraftarı mest etti ama herkesin gözü büyük yıldızı İstanbul’a getirecek uçakta. Nani, Sporting Lizbon’a dönmeyeceğini söyledi, Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira ise onu kadrosunda görmeyi ne kadar çok istediğini, “O çok kaliteli bir oyuncu” sözleriyle gösterdi. Yıldız futbolcunun gelişi için Fenerbahçe ile Manchester United’ın el sıkışması bekleniyor. Ancak bu bir sorun olduğu anlamına gelmiyor. İngiliz medyasının da yazdığı gibi taraflar anlaştı ama ödeme süreleri, yani kontrat detayları üzerinde konuşuluyor. Büyük bir aksilik olmazsa sevenler, yani Fenerbahçe taraftarıyla Nani de birkaç gün içinde kavuşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder