21 Eylül 2015 Pazartesi

Ulusal Plastik Teknolojileri Sempozyumu Yapılacak

Plastikler hakkındaki yeni araştırma ve yenilikler,1. Ulusal Plastik Teknolojileri Sempozyumunda paylaşılacak.

Üretiminden kullanım süreçlerine kadar alternatiflerine göre üstün özellikleri ile yaşamımızın vazgeçilmezi olan plastikler hakkındaki yeni araştırma ve yenilikler, “1. Ulusal Plastik Teknolojileri Sempozyumu”nda paylaşılacak.
Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen ve PAGDER olarak destekleyen kuruluşlar arasında yer aldığımız 1. Ulusal Plastik Teknolojileri Sempozyumu, 15 – 16 Ekim 2015 tarihleri arasında, Beşiktaş - Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryumu’nda gerçekleşecek.
Polimer esaslı kompozit üretiminden plastik enjeksiyon kalıp tasarımına, biyo-uyumlu polimerlerden plastiklerin kaynak edilmesine kadar geniş bir yelpazede sektörümüz için önem taşıyan konuların paylaşılacağı sempozyuma, sanayicilerimiz dinleyici olarak katılabilecek. Geniş bir katılımın olacağı sempozyumda ayrıca isteyen firmalar, fuayede stant açarak ürünlerini sergileyip hizmetlerini tanıtabilecek.
Ulusal Plastik Teknolojileri Sempozyumu hakkında detaylı bilgi ve katılım göstermek isteyenlerin PAGDER’den Erol Türker’e 0212 438 2619 numaralı telefondan veya erol.turker@pagder.org e-posta adresinden iletişime geçmeleri rica olunur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder