3 Eylül 2015 Perşembe

Araç Kaplamada Sıvı Kauçuk Dönemi

Gelişen teknoloji ile birlikte plastik kaplama alanında dipart isminde mucizevi bir ürün piyasaya sürüldü.

Bu sıvı kauçuk ürün metal, plastik, beton ve cam gibi yüzeylere kolayca tutunabilmekte ve oldukça dayanıklı bir üründür. Ağırlıklı olarak otomobil aksesuarlarında kullanılan bu ürün günümüz Türkiye’sinde araç kaplama ve jant kaplama alanlarında oldukça çok tercih edilmektedir.
Piyasaya ilk sürüldüğünde püskürtme tabancaları ile uygulanabilmekte idi ancak şimdi sprey kutular içerisinde herkesin kullanabileceği türde dipart spreyler piyasaya sürülmüştür. Sıvı olarak püskürtülmekte ve kuruduğunda plastik kıvamına gelip, püskürtüldüğü alana tutunmaktadır. Otomobil uygulamalarında oldukça başarılı ve dayanıklıdır. Basınçlı su altında yapılan testlerde, ürünün mukavemet göstererek deforme olmadığı görülmüştür. 
Dipart Eksi 35 dereceye ve artı 140 dereceye kadar dayanabilen ürün her türlü iklim şartlarında gönül rahatlığı ile kullanılabilmektedir. Otomobilinizin ya da jantlarınızın renklerini değiştirmek için tonla para harcamayın. dipart dip boyama yöntemlerine göre oldukça ekonomiktir. Üstelik rengi tekrar değiştirmek istediğinizde, uygulama yaptığınız alanda sökmeniz oldukça basittir. Bir kaç dakika içerisinde uygulama yaptığınız alanı temizleyebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder