31 Mart 2015 Salı

Petrol ve LPG Sektörü Artık Geri Sayıyor

CBaIsb7UIAA4bNE
Petrol ve LPG sektörü İstanbul'daki "Petroleum İstanbul Fuarı"nda bir araya gelecek.
Finansal büyüklüğü 125 milyar liraya ulaşan Türkiye akaryakıt, LPG ve madeni yağ sektörleri 2-5 Nisan 2015 tarihleri arasında "Petroleum Istanbul Fuarı"nda biraraya gelecek.
Yapılan açıklamaya göre, "12. Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman, İstasyon Market Ürünleri ve Teknoloji Fuarı Petroleum İstanbul" 2-5 Nisan tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
"Petroleum Istanbul Fuarı" ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek "Gas&Power Network Fuarı" ile doğal gaz ve elektrik sektöründen önde gelen firmalar da ziyaretçilerle buluşacak.
Açıklamada yer alan bilgilere göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) da bir ilki gerçekleştirerek Petroleum Istanbul Fuarı'nda stant açacak. EPDK fuara, Başkan Mustafa Yılmaz, Kurul Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Daire Başkanları'nın da olduğu geniş bir kadroyla katılacak. Fuarda açılacak EPDK standında ise kurum, uzmanlardan oluşacak kadrosuyla sektör oyuncularıyla bir araya gelecek. EPDK fuar kapsamında tüketicilerle de buluşma fırsatı yakalayacak. Petrol, LPG, doğal gaz ve elektrik piyasalarının her birine ilişkin enerji uzmanları fuar boyunca EPDK'nın Petroleum Istanbul Fuarı'ndaki standında olacak.
"12. Petroleum Istanbul Fuarı" kapsamında, 3 Nisan 2015  Cuma günü yapılacak "Enerjik Söyleşiler" petrol, LPG, doğalgaz ve elektrik piyasalarının gündemine ışık tutacak. EPDK'nın düzenlemek ve denetlemekle yükümlü olduğu bu 4 piyasanın bağlı olduğu daire başkanları, "Enerjik Söyleşiler"de soruları yanıtlayacak, gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulunacak.
Petroleum İstanbul, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Afrika, Avrupa ve Asya'nın akaryakıt, LPG, madeni yağ, elektrik, doğalgaz ve alternatif enerji alanındaki en büyük ve en fazla ziyaret edilen ticaret fuarı olma özelliği taşıyor. Fuara sektörün dev oyuncuları katılıyor. Bunun yanı sıra sektörün yan ürünlerinin yer aldığı tedarikçi firmalarda da katılımcılar arasında yer alacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder