26 Mart 2015 Perşembe

Drone'ler Artık Gerçek!

Holywood filmlerinin vazgeçilmez oyuncağı, Drone'lar artık tamamen gerçek. Üstelik Apple da artık kendi Drone'unu üretecek. Apple Drone ile ilgili gelişmeler ise etkileyici.
Bir süre öncesine kadar sadece televizyonlarda göreceğimize inandığımız Drone'lar artık tamamen gerçek. S.H.I.E.L.D üssünden tutun da, Seçilmiş filmindeki gözetleyicilere kadar neredeyse her dört ajan filminden birinde görebileceğiniz bu ilginç cihazların pazarına giriş yapan isimlerden biri de, dünyaca ünlü teknoloji markası Apple.
Akıllı cihaz paletini genişleten marka, uzaktan kontrol edilebilen, yüksek çözünürlüklü görüntü yakalama konusunda profesyonel yeni Drone'larını tasarlıyor. Yayınlanan fotoğrafta çıkış tarihi 2016 olarak belirtilen cihaz, 100 megapiksele kadar, dört kameralı panaroma çekimi vaat ediyor.
Ayrıca 4K, 60 FPS görüntü aktarımı sağlayacak olan cihaz, tüm Apple ürünlerinde olduğu gibi, sade ve işlevsel bir tasarıma sahip. Sinematik video stabilizasyonu sağlayan cihaz, iSight teknolojisi ve dört güçlü pervanesi ile, geleceğin en çok kullanılan akıllı cihazı olmaya aday. Henüz belirli bir tasarım kesinleşmese de Jony Ive'ın tasarımı şu ana kadar yapılanlar içerisinde en çok beğenilen gibi duruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder